Πολυτελές Συγκρότημα Νεόδμητων Κατοικιών Έξυπνης Πολλαπλής Χρήσης & Πράσινης Τεχνολογίας, με Σύγχρονη Διακόσμηση, Μοντέρνο Αρχιτεκτονικό Σχεδιασμό, σε Ιδανική Τοποθεσία, από 42 τ.μ. έως 83 τ.μ., με δυνατότητα επέκτασης έως και 125 τ.μ.

Διαγωνισμός


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

FARAI SMART SUITES ονομάζεται η μοναδική κατασκευαστική καινοτομία, που δημιουργήθηκε από τις Οικοδομικές Επιχειρήσεις Δημήτρης Κούμανης, σε συνεργασία με την εταιρεία marketing MLX, Messinia Local Experts, στην Καλαμάτα.

Πρόκειται για “Πολυτελείς Μπουτίκ Studio Κατοικίες Νέας Εποχής ”, με σύγχρονη διακόσμηση και μοντέρνο αρχιτεκτονικό σχεδιασμό, κατασκευασμένες με τις πιο σύγχρονες πράσινες τεχνολογίες, για μέγιστη εξοικονόμηση ενέργειας, πλήρη λειτουργικότητα και ελάχιστο κόστος απόκτησης, χρήσης & μακροχρόνιας συντήρησης.

Στο τέλος της περιόδου διάθεσης των υπό κατασκευή πολυτελών κατοικιών, είχε προγραμματιστεί και πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 22 Οκτωβρίου, στα γραφεία της κατασκευάστριας εταιρείας, η μεγάλη κλήρωση που διοργανώθηκε τους τελευταίους μήνες από τις Οικοδομικές Επιχειρήσεις Δημήτρης Κούμανης και την Εφημερίδα Θάρρος, με καθημερινά κουπόνια που συλλέχθηκαν και κατατέθηκαν από τους ενδιαφέροντες συμμετέχοντες, για την ανάδειξη ενός μεγάλου υπερτυχερού, με έπαθλο μία ολοκαίνουργια FARAI SMART SUITE, εντελώς δωρεάν!!

Στη διαδικασία της κλήρωσης αναδείχθηκε ο δικαιούχος της κατοικίας, η συμμετοχή όμως του οποίου, κατόπιν του σχετικού ελέγχου όπως προβλέπεται βάσει των όρων συμμετοχής στην κλήρωση, δεν κρίθηκε έγκυρη από τους υπεύθυνους.
Για τον λόγο αυτό, οι Οικοδομικές Επιχειρήσεις Δημήτρης Κούμανης και η Εφημερίδα Θάρρος ανακοινώνουν, ότι η κλήρωση για τη δωρεάν διάθεση μιας Ολοκαίνουργιας Πολυτελούς  FARAI SMART SUITE στον μεγάλο υπερτυχερό, όπως προβλέπεται άλλωστε και από τους αντίστοιχους όρους , θα επαναληφθεί την 30η Δεκεμβρίου και ώρα 19:00 στα γραφεία της εταιρείας, Μακεδονίας 21, Καλαμάτα.

Σε αυτή θα συμμετάσχουν όλοι οι υπόλοιποι υποψήφιοι δικαιούχοι-συμμετέχοντες, οι οποίοι μέχρι το Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2016, είχαν καταθέσει στα γραφεία της κατασκευάστριας εταιρείας τα κουπόνια που είχαν συλλέξει.
Μικρή παράταση της αγωνίας λοιπόν για τους ενδιαφερόμενους, που θα παραμείνουν σε θέση εκκίνησης μέχρι τότε, για την απόκτηση ενός πραγματικά σπουδαίου Χριστουγεννιάτικου Δώρου.

 

Μιας μοναδικής, ολοκαίνουργιας FARAI SMART SUITE Νέας Εποχής!!

Καλή Επιτυχία.

 

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ “ΔΩΡΕΑΝ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ”

Αγόρασε καθημερινά την εφημερίδα ΘΑΡΡΟΣ της Καλαμάτας.
Για κάθε φύλλο εφημερίδας ΘΑΡΡΟΣ που αγοράζεις, αποκτάς μία επιπλέον συμμετοχή στην κλήρωση για μία Ολοκαίνουρια Κατοικία Farai Smart Suite!
Όσα περισσότερα κουπόνια μαζέψεις, τόσο περισσότερο αυξάνεις την πιθανότητα
να είσαι εσύ ο νικητής ή η νικήτρια μιας ολοκαίνουριας Farai Smart Suite στην περιοχή Φαραί της Καλαμάτας.

Όροι Συμμετοχής

 • Τον διαγωνισμό διοργανώνει η τεχνική εταιρεία “Δημ. Κούμανης & Σια Ε.Ε.” (εφ’ εξής “η ΕΤΑΙΡΕΙΑ”) με έπαθλο μία κατοικία Farai Smart Suite εντελώς δωρεάν.
 • Τα κουπόνια που αφορούν τον διαγωνισμό “Free Luxury”- “Δωρεάν Πολυτέλεια” θα δημοσιευτούν από την 23η Δεκεμβρίου 2015 έως και την 31η Μαρτίου 2016 στα αντίστοιχα φύλλα της εφημερίδας ΘΑΡΡΟΣ. Κάθε φύλλο εφημερίδας ΘΑΡΡΟΣ θα έχει ένα κουπόνι συμμετοχής για τον διαγωνισμό. Οι συμμετέχοντες/ουσες στον διαγωνισμό, εφόσον επιθυμούν, μπορούν να εξασφαλίσουν περισσότερα του ενός κουπονιού καθημερινά, εξασφαλίζοντας στην κατοχή τους περισσότερες της μίας εφημερίδας ΘΑΡΡΟΣ.
 • Ο νικητής/νικήτρια που θα κληρωθεί θα κερδίσει εντελώς δωρεάν μία Ολοκαίνουρια Farai Smart Suite 54,35 μ2 στην περιοχή Φαραί της Καλαμάτας (Διαμ. Δ-19).
 • Οι συμμετέχοντες θα προσκομίζουν τα κουπόνια τους κάθε Τετάρτη 6-8 μμ, από την Τετάρτη 2 Μαρτίου μέχρι επτά (7) ημέρες πριν την κλήρωση, στα γραφεία της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ, Μακεδονίας 21, Καλαμάτα, 24131, τηλ 2721094233 και θα παραλαμβάνουν έντυπη απόδειξη συμμετοχής τους με τους αριθμούς σειράς, υπογεγραμμένη από την δικηγόρο Καλαμάτας Φωτεινή Καραγλάνη. Για παράδοση κουπονιών διαφορετική ημέρα και ώρα, κατόπιν ραντεβού στο τηλ. 2721094233.
 • Ο νικητής και μελλοντικός ιδιοκτήτης έχει ως υποχρέωση την ανάληψη διαχείρισης του συγκροτήματος Farai Smart Suites για τρία (3) χρόνια, με βάση τον κανονισμό και τις υποχρεώσεις του συγκροτήματος κατοικιών.
 • Στο δώρο δεν συμπεριλαμβάνονται τα έξοδα μεταβίβασης , όπως συμβολαιογράφος, δικηγόρος και αναλογούντες φόροι (ΦMΑ). Η μεταβίβαση πρώτης κατοικίας απαλλάσσεται από ΦΠΑ, ειδάλλως επιβαρύνεται με ΦΠΑ 23% επί της αντικειμενικής αξίας. Επίσης δεν περιλαμβάνονται όποιες παροχές ρητά αναφέρονται στην τεχνική συγγραφή του συγκροτήματος (δαπάνες σύνδεσης με δίκτυα ύδρευσης, αποχέτευσης, ΔΕΗ, θυροτηλεόραση, ηλιακό θερμοσίφωνο, κεραία κ.α.)
 • Οι Farai Smart Suites πρόκειται να ανεγερθούν ως ένα συγκρότημα πολυτελών ανεξάρτητων κατοικιών, μοναδικών στο είδος τους στην Καλαμάτα, αλλά και την υπόλοιπη Ελλάδα, με κόστος το χαμηλότερο στην Ελληνική αγορά για αντίστοιχες σύγχρονες κατασκευές. Από € 50.000 έως & €99.000, κάθε μοναδική Farai Smart Suite, συνδυαστικά με την τιμή απόκτησης, αποτελεί μία ασύγκριτα μοναδική επιλογή που όμοιά της δεν δύναται να βρεθεί σε κανένα σύγχρονο κατασκευαστικό project στην Ελλάδα του σήμερα.  Μία πανέξυπνη συνολικά κατασκευαστική καινοτομία, που κλειδώνει τις τιμές απόκτησης για κάθε Ολοκαίνουργια Farai Smart Suite σε τόσο χαμηλά επίπεδα, εάν και μόνο προηγηθεί η αγορά δώδεκα-12- κατοικιών πριν την έναρξη των εργασιών ανέγερσης. 
Έτσι, το λίαν εμπνευσμένο κατασκευαστικό concept, δίνει στα χέρια των δώδεκα (12) πρώτων ιδιοκτητών, το χρυσό ψαλίδι της κοπής του νήματος για την ανέγερση του πιο προσιτού πολυτελούς συγκροτήματος της τελευταίας δεκαετίας.
 • Ο διαγωνισμός για την δωρεάν κατοικία ισχύει εάν και μόνο πραγματοποιηθεί ο παραπάνω όρος. Εάν μέχρι το τέλος Μαρτίου 2016 δεν πραγματοποιηθούν οι δώδεκα (12) αρχικές αγορές, τότε θα δοθεί παράταση δύο (2) μηνών, οπότε και θα επανεξεταστούν οι όροι.
 • Οι κατασκευαστικές εργασίες θα ξεκινήσουν αμέσως μετά με την αγορά των δώδεκα (12) από τις είκοσι τρεις (23) συνολικά κατοικίες.
 • Η κλήρωση του νικητή/νικήτριας θα γίνει παρουσία δικηγόρου σε χώρο και χρόνο που θα ανακοινωθεί μέσα σε επτά (7) ημέρες από το πέρας του διαγωνισμού.
 • Ο νικητής θα ειδοποιηθεί στα στοιχεία επικοινωνίας που θα έχει καταχωρήσει στην συμμετοχή του και το όνομά του θα ανακοινωθεί στην εφημερίδα ΘΑΡΡΟΣ και στην ιστοσελίδα www.faraismartsuites.gr.
 • Ο τυχερός νικητής της κλήρωσης είναι υποχρεωτικό να εμφανιστεί, αυτοπροσώπως ή μέσω νομικού πληρεξουσίου, εντός τριάντα (30) ημερών από την κλήρωση στο γραφείο της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ,  προκειμένου να ελεγχθεί η εγκυρότητα του / της συμμετοχής στο διαγωνισμό και να διεκδικήσει την αξίωσή του / της για το βραβείο.
 • Αν ο τυχερός νικητής δεν εμφανιστεί εντός του παραπάνω χρονικού διαστήματος ή είναι καθ’ οιονδήποτε τρόπο εξασθενημένη η αξίωσή του / της για το βραβείο αυτό, ή εάν οι όροι συμμετοχής στο διαγωνισμό διαπιστώθηκε ότι έχουν παραβιαστεί με οποιονδήποτε τρόπο, η κλήρωση και απονομή του αντίστοιχου βραβείου θα ακυρωθεί και η εταιρεία θα είναι απαλλαγμένη από κάθε σχετική νομική υποχρέωση προς αυτόν. Σε μια τέτοια περίπτωση, η ΕΤΑΙΡΕΙΑ υποχρεούται να επαναλάβει την κλήρωση μετά από τριάντα (30) ημέρες, προκειμένου να προσδιορίσει ένα νέο νικητή για το βραβείο που απέτυχε να χορηγηθεί στον νικητή της προηγούμενης κλήρωσης .
 • Το βραβείο είναι προσωπικό, δεν μεταβιβάζεται και δεν μπορεί να εξαργυρωθεί με μετρητά ή να ανταλλαγεί με άλλο βραβείο.
 • Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ θα μεταβιβάσει το δωρεάν διαμέρισμα στο νικητή του διαγωνισμού μετά την ολοκλήρωση της κατασκευής του συγκροτήματος, ελεύθερο βαρών και διεκδικήσεων.
 • Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ διατηρεί το δικαίωμα να ανακοινώσει το όνομα του νικητή μέσω του Διαδικτύου και να δημοσιεύσει φωτογραφίες και οπτικοακουστικό υλικό από την διαδικασία της κλήρωσης, καθώς και από την διαδικασία παράδοσης του δώρου.
 • Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιήσει τους όρους του διαγωνισμού, να αναβάλλει το διαγωνισμό ή/και την κλήρωση ή να  ακυρώσει τον διαγωνισμό μόνο και εφόσον προκύψουν γι’ αυτήν λόγοι ανωτέρας βίας (π.χ. σοβαρή ασθένεια, θάνατος, συνθήκες κοσμογονίας κ.ά.). Κάθε μεταβολή θα δημοσιευθεί στην εφημερίδα ΘΑΡΡΟΣ και στην ιστοσελίδα του συγκροτήματος www.faraismartsuites.gr με έναρξη ισχύος την ημερομηνία δημοσίευσης.
 • Κάθε πρόσωπο που έχει την ικανότητα να εκτελεί νομικές πράξεις έχει το δικαίωμα να συμμετέχει στην κλήρωση. Οι εργαζόμενοι της εφημερίδας ΘΑΡΡΟΣ, τα μέλη της Εταιρείας, η δικηγόρος που θα παρίσταται στην κλήρωση ή στη μεταβίβαση,  αποκλείονται από τη συμμετοχή στην κλήρωση.
 • Κάθε διαφορά που μπορεί να προκύψει σχετικά με το διαγωνισμό θα επιλύεται από τα αρμόδια δικαστήρια της Καλαμάτας. Εφαρμοστέο δίκαιο είναι το δίκαιο της Ελλάδα.
 • Η είσοδος στο διαγωνισμό συνεπάγεται αυτόματα την ανεπιφύλακτη αποδοχή των παραπάνω όρων.