Πολυτελές Συγκρότημα Νεόδμητων Κατοικιών Έξυπνης Πολλαπλής Χρήσης & Πράσινης Τεχνολογίας, με Σύγχρονη Διακόσμηση, Μοντέρνο Αρχιτεκτονικό Σχεδιασμό, σε Ιδανική Τοποθεσία, από 42 τ.μ. έως 83 τ.μ., με δυνατότητα επέκτασης έως και 125 τ.μ.

Κορυφαία Χαμηλή Τιμή


Οτιδήποτε αγοράζουμε, έχει για εμάς αξία.

Όσο μεγαλύτερη αξία, τόσο μεγαλύτερο το κόστος αγοράς.

Αυτή είναι μία αέναη συνεπαγωγή, απόλυτα φυσιολογική στο μυαλό μας. 
Κάτι που για εμάς έχει την ίδια αξία με κάτι άλλο, πρέπει λογικά να έχει και την ίδια τιμή απόκτησης.

Όταν το ένα ‘κάτι’ ή το άλλο ‘κάτι’, έχει χαμηλότερη τιμή από αυτή που γνωρίζουμε, θεωρούμε ότι έχουμε μπροστά μας μία ευκαιρία αγοράς. 
Την ιδιαίτερη περίοδο που διανύουμε στην Ελλάδα, πολυάριθμα είναι τα προϊόντα τα οποία πωλούνται σε τιμές πολύ χαμηλότερες από αυτές της περιόδου που πέρασε.
Χαρακτηριστικές είναι οι επιγραφές στα καταστήματα των εμπορικών δρόμων που μιλούν για εκπτώσεις 20-30-50-70%, δηλώνοντας σαφέστατα ότι οι εποχές άλλαξαν και βαδίζουμε ολοταχώς 
σε ένα νέο αγοραστικό περιβάλλον με τιμές πολύ πιο κοντά στην πραγματική αγορά.

Ο τομέας των κατασκευών, φαίνεται να ακολουθεί την ίδια λογική, έχοντας όμως σημαντικά κατάλοιπα παλαιών τιμολογιακών πολιτικών, που φαίνεται να έχουν ριζώσει για τα καλά στα μυαλά ιδιοκτητών και εργολάβων.
Ευτυχώς, όπως και σε όλους τους τομείς, υπάρχουν άνθρωποι που πιστεύουν ότι παρ’ όλη τη μαυρίλα της εποχής, πρέπει με κάποιο τρόπο να βρεθεί φως στο τούνελ. Ο κατασκευαστής των Farai Smart Suites στην Καλαμάτα, μελετώντας λεπτομερώς τις διακυμάνσεις της αγοράς του real estate και χρησιμοποιώντας ειδικούς της έρευνας αγοράς στον χώρο αυτό, αποκρυπτογράφησε εύστοχα την αγοραστική συμπεριφορά των δυνητικών ιδιοκτητών νέας κατοικίας στην Ελλάδα του σήμερα.

Ακολουθώντας την παγκόσμια τάση της τελευταίας δεκαετίας που θέλει τις νέες κατοικίες να κτίζονται μέσα στις πόλεις αλλά εκτός του κέντρου, να είναι μοντέρνες και να ευθυγραμμίζονται με τις νέες τεχνολογίες δόμησης και εξοικονόμησης ενέργειας σε περιοχές με πράσινο, αέρα, ορίζοντα και εύκολη πρόσβαση, αποφάσισε να αναπτύξει μία νέα σχεδιαστική φιλοσοφία που να διαθέτει όλες αυτές τις υπεραξίες της νέας εποχής πατώντας γερά στην πραγματικότητα της σημερινής αγοραστικής δύναμης των δυνητικών ελλήνων αγοραστών για την κατασκευή που ονειρεύονται να αποκτήσουν, τηρώντας απόλυτα τη λογική της αέναης συνεπαγωγής, μεγαλύτερο κόστος απόκτησης για μεγαλύτερες αξίες, αποφάσισε να αντιστρέψει στο μέγιστο τη λογική αυτής της αναλογίας, να ανεβάσει σε ακόμη υψηλότερα επίπεδα την υπεραξία της καινοτόμου κατασκευής των Farai Smart Suites και να ρίξει στα χαμηλότερα ανεκτά επίπεδα το κόστος απόκτησης μίας ή περισσοτέρων από αυτές για κάθε δυνητικό ιδιοκτήτη.

Έτσι, ο άνθρωπος που ενδιαφέρεται να αποκτήσει σήμερα ότι καλύτερο στον τομέα των μοντέρνων πολυτελών κατοικιών, για όποια χρήση εκείνος επιθυμεί σε ένα από τα πιο αναπτυσσόμενα θέρετρα του Ελληνικού Νότου, μπορεί να συγκρίνει υπεραξίες και τιμές απόκτησης σε όλη την Ελλάδα και να διαπιστώσει απόλυτα ότι αυτό που συμβαίνει την περίοδο αυτή, λίγο έξω από το κέντρο της πόλης της Καλαμάτας, στην ιστορική περιοχή Φαραί, είναι αυτό που ονειρευόταν.

Farai Smart Suites.

Κορυφαία χαμηλές τιμές κτήσης για κατοικίες σαν πολυτελείς
ξενοδοχειακές σουίτες, για τη ζωή που ονειρεύεσαι.

 

Δες γρήγορα όλες τις τιμές των κατοικιών