Πολυτελές Συγκρότημα Νεόδμητων Κατοικιών Έξυπνης Πολλαπλής Χρήσης & Πράσινης Τεχνολογίας, με Σύγχρονη Διακόσμηση, Μοντέρνο Αρχιτεκτονικό Σχεδιασμό, σε Ιδανική Τοποθεσία, από 42 τ.μ. έως 83 τ.μ., με δυνατότητα επέκτασης έως και 125 τ.μ.

Κομμένες & Ραμμένες στα μέτρα σου


Σε όλους μας αρέσει να έχουμε κάθε τι δικό μας, κομμένο και ραμμένο στα μέτρα μας.

Γι’ αυτό προσπαθούμε, κάθε μικρό ή μεγάλο δώρο που παίρνουμε για τον εαυτό μας, να είναι κοντά σε αυτό ακριβώς που φανταζόμαστε.

Και όταν οι άλλοι φροντίζουν για εμάς, η χαρά είναι ακόμη μεγαλύτερη, ειδικά τις στιγμές που ανοίγουμε το δώρο μας και αντί για κάτι τυπικό που βγάζει μια υποχρέωση, βλέπουμε ξαφνικά μπροστά στα μάτια μας το αντικείμενο του πόθου μας. Ξεσπάμε από χαρά κι’ ένα μεγάλο ευχαριστώ από μέσα μας αγκαλιάζει τον φέροντα με κάθε ειλικρίνεια.

Ο καινοτόμος κατασκευαστής των Farai Smart Suites στην Καλαμάτα, μελέτησε καλά, 
με μεγάλη προσοχή τις κρυφές μας επιθυμίες και με έμπνευση μια ολοκαίνουρια σχεδιαστική φιλοσοφία στον χώρο των μοντέρνων κατασκευών της νέας εποχής, προσφέρει με απόλυτη συνέπεια το δώρο έκπληξη που όλοι έχουμε ονειρευτεί.
Μία ολοκαίνουρια Farai Smart Suite κομμένη και ραμμένη στα μέτρα μας και με δυνατότητα της δικής μας επιπρόσθετης επέμβασης σ’ αυτό το τόσο επιθυμητό αντικείμενο του πόθου μας, το σπίτι μας!

Με βόρειο ή νότιο προσανατολισμό, με ιδιόκτητο κήπο ή χωρίς κήπο, με δική του ταράτσα – roof patio ή χωρίς roof patio, με μπαλκόνι, στο ισόγειο ή σε όροφο, ενός επιπέδου ή μεζονέτα με εσωτερική σκάλα, με δυνατότητα επέκτασης σε περισσότερα τετραγωνικά,
 με λειτουργική κουζίνα, με μοντέρνο μπάνιο, με δυνατότητα κλασικής, μοντέρνας ή οικονομικής επίπλωσης, με μεγάλες τζαμαρίες για άπλετο φώς ή μικρότερες για υγιή εσωστρέφεια, με θερμομόνωση, με αντλία θερμότητας για ψύξη – θέρμανση, με ράμπες και διαδρόμους για ευκολία κινήσεων, με ανελκυστήρα, με σκάλες, με χώρους για τα ποδήλατα και με επιπλέον δυνατότητες επιπρόσθετης παρέμβασης για ακόμη μεγαλύτερη προσαρμογή στις προσωπικές μας ανάγκες.

 

Farai Smart Suites.

Δώρο ζωής, κομμένο και ραμμένο στα μέτρα σου.